fbpx

info@computerhulp4you.nl

Binnen 24 uur antwoord

06 541 341 05

Van 09:00 tot 18:00 bereikbaar

Schapendreef 14, breda

Op afspraak

Laptop reparatie nodig in Breda?

Zoekt u een professioneel bedrijf voor uw Laptop reparatie in Breda? bel dan naar 06-54134105. Ons doel is een snelle en vakkundige reparatie. Maar ook kwalitatief hoogstaand natuurlijk. Daarom zorgt computerhulp4you ervoor dat wij veel reparaties al binnen 24 uur afronden. Maar dit is nog niet alles! U heeft standaard 3 maanden garantie op het door ons gerepareerde onderdeel.

  laptop en computer rEPARATIE in Breda en omstreken.

 Voor de beste en voordeligste Laptop reparatie in Breda Whatsapp/bel met 0654134105 of gebruik de live chat functie rechtsonder.
De beste IT-experts in Breda, en de beste service in Breda. We make it easy, You stay connected.

   Wij zijn een bedrijf dat zich richt op een breed perspectief binnen de computer reparatie en onderhoud, binnen en buiten Breda.
Zo kunt u denken aan het uitvoeren van computer reparaties, software en hardware gericht. Software problemen kunnen wij meestal bij u thuis of op kantoor oplossen. Hardware problemen die niet teveel tijd kosten doen wij over het algemeen ook bij u thuis. Een complexer probleem lossen wij op in onze werkplaats en bezorgen uw computer weer gratis bij u thuis.

Wij streven er altijd naar om u van de meest gemakkelijke service te voorzien als onze klant. Wij nemen uw zorg weg en lossen het op, zodat u weer    verder kunt met uw dagelijkse bezigheden.

Laptop en Computer reparatie aan huis in Breda:

Nadat wij u hebben ingepland, is er een diagnose vastgesteld via de door u verstrekte informatie, dit kan echter afwijken van de problemen die wij bij u op locatie tegenkomen. Wij zullen voorbereidingen treffen om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Wij komen bij u op locatie langs, indien een oplossing op afstand niet mogelijk is. Samen bekijken wij met u wat er moet gebeuren, om u zo snel mogelijk weer online te krijgen.
Hier kunt u een indicatie van de tarieven bekijken.
 Maak direct een afspraak via het contact formulier.

 

Plan hier u afspraak in

Vul hier je email-adres in
Vul hier je Telefoonnummer in
Omschrijf hier je probleem en we nemen snel contact met uw op!

We make it Easy, You stay connected

Wij weten hoe belangerijk het is om verbonden te blijven in een nieuwe wereld vol technologie.

Altijd gediplomeerde IT-experts bij u thuis!
Zo bent u verzekerd van een goede oplossing en goede service. Wij leggen u ook graag uit wat u vervolgens zelf kunt gaan doen om simpele problemen op te lossen. Komt u er dan niet aan uit? wij geven u GRATIS! advies. Komt u er nog niet aan uit komen wij het graag oplossen voor u!

Samen TikTok, Youtube of andere social media met u kinderen of klein kinderen?

Wij zorgen ervoor dat alles werkt naar wens!

Afspraken op maat

Afspraken worden altijd zorgvuldig overlegd met u als klant, zodat wij u de beste service mogelijk kunnen aanbieden.
Wij kijken wanneer wij u kunnen inplannen en vervolgens maken wij een schatting hoelang wij nodig hebben om u te helpen. De prijzen worden berekend op basis van de opdracht, niet per uur zo bespaart u onverwachte kosten.

Software licenties

Installeren van besturingssystemen en software gaan natuurlijk samen met een geldige licentie. Alle software die wordt geïnstalleerd op uw systeem beschikt over een geldige licentie, zodat u altijd veilig en zonder zorgen uw taken kunt uitvoeren.

De snelste en beste service, blijf altijd verbonden met de wereld.
Wij bieden ook hulp op afstand aan! is uw probleem niet op afstand te behandelen, dan komen wij bij u thuis.