fbpx

info@computerhulp4you.nl

Binnen 24 uur antwoord

06 541 341 05

Van 09:00 tot 18:00 bereikbaar

Schapendreef 14, breda

Op afspraak

Computer reparatie of laptop reparatie nodig in Prinsenbeek?

 Computer reparatie of Laptop reparatie nodig in Prinsenbeek? De beste IT-Experts in Prinsenbeek! 

Computerhulp4you biedt Laptop reparatie en computer reparatie & computerhulp aan in Prinsenbeek en omstreken.
Direct computer reparatie nodig in Prinsenbeek en omgeving? Whatsapp/bel met 0654134105 of gebruik de live chat functie rechtsonder.
De beste IT-experts en de beste service. We make it easy, You stay connected.
Wij staan ook voor u klaar in onder anderen:
 Breda – Rijen – Raamsdonksveer – Etten-leur 

 

Wij zijn een bedrijf dat zich richt op een breed perspectief binnen de computer reparatie en onderhoud, binnen en buiten Prinsenbeek.
Zo kunt u denken aan het uitvoeren van computer reparaties, software en hardware gericht. Software problemen kunnen wij meestal bij u thuis of op kantoor oplossen. Hardware problemen die niet teveel tijd kosten doen wij over het algemeen ook bij u thuis. Een complexer probleem lossen wij op in onze werkplaats en bezorgen uw computer weer gratis bij u thuis.
Wij streven er altijd naar om u van de meest gemakkelijke service te voorzien als onze klant. Wij nemen uw zorg weg en lossen het op, zodat u weer verder kunt met uw dagelijkse bezigheden.

Computerhulp aan huis in prinsenbeek:

Nadat wij u hebben ingepland, is er een diagnose vastgesteld via de door u verstrekte informatie, dit kan echter afwijken van de problemen die wij bij u op locatie tegenkomen. Wij zullen voorbereidingen treffen om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Wij komen bij u op locatie langs, indien een oplossing op afstand niet mogelijk is. Samen bekijken wij met u wat er moet gebeuren, om u zo snel mogelijk weer online te krijgen. 
Hier kunt u een indicatie van de tarieven bekijken. 
 Maak direct een afspraak via het contact formulier

Computer reparatie nodig in prinsenbeek?

Bel dan naar ☎️ 0654134105 Pc/Laptop service! De beste IT-Experts in Prinsenbeek! Data herstel, Back-ups, SSD upgrade

De snelste en beste service, blijf altijd verbonden met de wereld.
Wij bieden ook hulp op afstand aan! is uw probleem niet op afstand te behandelen, dan doen wij dit vanaf onze werkplaats.

Afspraken op maat

Afspraken worden altijd zorgvuldig overlegd met u als klant, zodat wij u de beste service mogelijk kunnen aanbieden.
Wij kijken wanneer wij u kunnen inplannen en vervolgens maken wij een schatting hoelang wij nodig hebben om u te helpen. De prijzen worden berekend op basis van de opdracht, niet per uur zo bespaart u onverwachte kosten.

Software licenties

Installeren van besturingssystemen en software gaan natuurlijk samen met een geldige licentie. Alle software die wordt geïnstalleerd op uw systeem beschikt over een geldige licentie, zodat u altijd veilig en zonder zorgen uw taken kunt uitvoeren.