fbpx

info@computerhulp4you.nl

Binnen 24 uur antwoord

06 541 341 05

Van 09:00 tot 18:00 bereikbaar

Schapendreef 14, breda

Op afspraak

Onze diensten

Computerhulp4you is een dienstverlener die van alle markten thuis is op het gebied van computerhulp. Wij bieden persoonlijke digitale hulp op hoog niveau.
 Onze ICT specialisten helpen onze klanten om zonder zorgen met oude en nieuwe technologie te werken, thuis
en op kantoor.
We make life easy.

Wie zijn wij?
Wij hopen dat u enthousiast wordt van ons verhaal, wij zijn 4 jaar geleden begonnen met het oplossen van problemen die eigenlijk niemand wilde oplossen. En meester geworden in het vak wij werken uitsluitend met gediplomeerde collega’s maar ervaring bouw je op in de praktijk en dat is zeker gebeurd. We waagde de sprong in het diepe en dat heeft gelukkig mogen lonen! Wij staan daarom voor u klaar om de meest hardnekkige problemen op te lossen. Het team is jong en bewust van de razend snelle ontwikkelingen in technologie wat voor velen moeilijk bij te benen is in dit tijdperk van automatisering en ontwikkeling, wij blijven uiteraard elke dag bij leren en ontwikkelen! 

Heeft u computer problemen? aarzel dan niet om ons in te schakelen het team is gemotiveerd, ambitieus en staat tot uw dienst!
Uit Breda en begonnen in Breda en zeker de ambitie om onze diensten verder uit te breiden.
Ook al wensen wij u geen computer problemen toe, mocht u die wel hebben zien wij u graag spoedig bij ons op locatie.

Afspraken op maat

Afpraken worden altijd zorgvuldig overlegd met u als klant zodat we u de beste service mogelijk kunnen aanbieden.
We kijken wanneer we u kunnen inplannen en vervolgens maken we een schatting hoelang we nodig hebben om u te helpen. De prijzen worden berekend op basis van de opdracht niet per uur zo bespaart u onverwachte kosten

Software licenties

Installeren van besturingssystemen en software gaat natuurlijk samen met een geldige licentie, Alle software die word geïnstalleerd op uw systeem beschikt over een geldige licentie zodat u altijd veilig en zonder zorgen uw taken kunt uitvoeren.