fbpx

info@computerhulp4you.nl

Binnen 24 uur antwoord

06 541 341 05

Van 09:00 tot 18:00 bereikbaar

Schapendreef 14, breda

Op afspraak

Internet fraude cursus

Internetfraude is oplichting via het internet, waarbij gegevens en goederen van nietsvermoedende gebruikers afhandig gemaakt worden. Typerend hierbij is dat in een beperkte tijd en met weinig financiële middelen een groot aantal slachtoffers gemaakt kan worden.

Hoewel internet een relatief nieuw fenomeen is, zijn de trucs internetvarianten van al oudere oplichtingstrucs, waarbij uiteraard de anonimiteit en verbeterde communicatiemogelijkheden van het internet de fraudeur in de kaart spelen.

Het kan gaan om valse advertenties voor producten die nooit geleverd, maar wel betaald worden. Ook zijn er fraudegevallen bekend met internetbankieren. In de cursus over phishing en pharming wordt uitgelegd hoe fraudeurs te werk gaan bij het oplichten en misleiden. Computerbeveiliging is een belangrijk aandachtspunt om internetfraude zo veel mogelijk te voorkomen.
In een wereld waar het internet centraal staat en in de toekomst alleen maar gaat toenemen is het belangrijk dat u weet hoe u veilig het internet op kan wij helpen u daar mee en zorgen ervoor dat u met de juiste kennis weer de deur uitgaat zodat u met een gerust hart het internet op kan.

Bescherm u zelf!

De cursus

Wat leren wij u in de cursus:
– Wat is phishing en hoe voorkom ik het
– Wat is pharming en hoe voorkom ik het
– Wat is whailing en hoe voorkom ik het
– Veilig internetbankieren
– E-mail fraude
– Gebruik van antivirus 
– Uw gegevens beschermen
– Voorkomen is beter als genezen.

Verder zorgen wij ervoor dat u begrijpt wat veilig internetten inhoud, de tips om veilig te blijven en vooral het leren herkennen van fraude. De cursus vind plaats in ons kantoor pand onder het genot van een hapje en drankje daar ontvangt u 3 lessen van circa 1 uur. Onze coach neemt u mee in de wereld van internet fraude en legt u persoonlijk uit hoe de vork in de steel zit.

Het kosten plaatje

Deze speciale aanbieding is met zorg samengesteld, De Cursus internet fraude met persoonlijke coaching bestaande uit 3 lessen circa 1 uur incl. een hapje en een drankje is in totaal incl. btw 279,-